15 aprilie 2021

Cripto coreea de sud va putea tranzacționa criptomonede

Nicio ţară nu îi acceptă, iar ONG-urile fac apel la UE să găsescă o soluţie Vezi mai multe articole din categoria coronavirus. Taguri: coreea de sud va putea tranzacționa criptomonede medicaleromaniaboeingotopeni. Citește pe alephnews. Care este motivul. Citește pe www. Citește și: S-a înregistrat primul deces al unui cadru medical din România din cauza noului coronavirus. Citește și: Alte 45 de tone de echipamente medicale din Coreea de Sud vor ajunge în România. Conform acestor reglementări, veniturile din transferul de monedă virtuală se încadrează în categoria veniturilor din alte surse și sunt supuse regimului fiscal specific pentru această categorie, cu anumite particularități. Una dintre particularități este aceea că determinarea impozitului pe venit și a contribuțiilor sociale aplicabile este în sarcina celor care realizează veniturile, nu în sarcina plătitorilor de venit cum este în cazul altor venituri din aceeași categorie.

Chiar și pentru schimburile efectuate prin intermediul platformelor de tranzacționare, obligația de raportare rămâne în sarcina utilizatorilor. Astfel, persoanele fizice care obțin venituri din acest tip de tranzacții sunt obligate să le declare prin depunerea declarației unice și să plătească taxele datorate. Anul acesta, declarația trebuie depusă până la data de 25 mai, pentru veniturile obținute în din tranzacțiile cu criptomonede și pentru cele estimate a fi realizate în Pentru contribuabilii cu rezidența fiscală în România, obligația de a declara veniturile din criptomonede prin declarația unică există indiferent dacă acestea sunt obținute din România sau din străinătate.

Aflându-se în categoria veniturilor din alte surse, câștigurile obținute din transferul de monedă virtuală sunt supuse impozitului pe venit și contribuției de asigurări sociale de sănătate CASSdar nu și contribuției de asigurări sociale CAS. Prin urmare, pentru a stabili baza de impunere, din prețul de vânzare a monedelor virtuale se poate deduce prețul de achiziție a acestora. Este posibil ca un coleg de-al dvs. In aceste conditii, exista o solutie pentru a putea vota: va faceti un cont, deveniti membru al comunitatii Ziare.

Vreti sa votati propriul comentariu - Pentru o evaluare cat mai obiectiva a comentariilor, cei care posteaza nu-si pot vota propriul comentariu. Pentru a va abona la notificarile Breaking News apasati butonul de sus Allow sau Permite. Stiri Locale. Pretul Bitcoin a ajuns la Q1 Campania publicitară AnyTask. Devine posibil să efectuezi reîncărcări cu date și minute mobile folosind ETN direct din aplicația Electroneum în peste de țări. Smartphone-ul M1 Electroneum este disponibil prin Cellcard în Cambodgia. Plugin-ul PrestaShop a fost lansat. T4 2. Electroneum a introdus voluntar proceduri AML pentru a fi în conformitate cu regulațiile celei de-a 5-a Directive Europene privind Combaterea Spălării Banilor. Am lansat forumul comunității. Acord încheiat cu One Development Thailanda. Aşadar, ţinând cont de schimbările frecvente din acest domeniu, actualul cadru fiscal pentru operaţiunile cu criptomonede necesită, la rândul său, o reinterpretare continuă pentru a fi adaptat la evoluţiile din piaţă. Coreea de sud va putea tranzacționa criptomonede tratamentului fiscal al monedelor virtuale cu alte obiective sau tendinţe politice, inclusiv cu utilizarea în scădere a numerarului, care este accelerată şi de pandemia COVID, sau cu politica de progresivas forex tirdzniecibas strategijas, având în vedere, de exemplu, că exploatarea monedelor virtuale poate să se dovedească mare consumatoare de energie.

Tehnica poate îmbunătăţi eficienţa şi incluziunea sistemului financiar şi a economiei, cripto-activele ridică probleme cum câștig bani pe bitcoin privire la protecţia consumatorilor şi a investitorilor, la integritatea pieţei, evaziunea fiscală, spălarea banilor şi finanţarea terorismului. Pentru europeni, însă, aplicarea corectă a obligaţiei fiscale se bazează pe o raportare adecvată şi pe capacitatea administraţiilor fiscale de a avea acces la informaţii. Comisia a anunţat la rândul său că intenţionează să oblige intermediarii să raporteze tranzacţiile de tip cripto, printr-o nouă directivă - DAC 8. Acest lucru este deosebit de îngrijorător într-un domeniu în care toate platformele sunt digitale şi, prin urmare, îşi mută cu uşurinţă activităţile între statele membre şi desfăşoară activităţi transfrontaliere. În general, nivelul transparenţei fiscale este foarte scăzut mai ales pentru că această nouă tehnologie este, de asemenea, utilizată pentru a crea, păstra şi transfera active fără intermediari terţi. Deci nenumărate probleme la care trebuie să ne adaptăm atât noi ca cetăţeni, cât şi societatea în ansamblul ei.

Criptomonedele sunt pentru pariori. Sunt oameni dependenti de adrenalina si care se hranesc cu iluzii. Este foarte bine ca au elemente in plus pentru a-si satisface aceasta patima. Corect este: pariul pe o criptomoneda nicidecum extragerea genezei bitcoin profitul 2,5 intr-o criptomoneda. Criptomoneda genereaza bani din nimic! Nu este o moneda digitala lansata de vreo banca centrala care ar fi tot aia cu una tiparita suport digital,in loc de hartie.

Criptomonezile sunt un nou "Caritas" care ii imbogateste pe smecheri si-i va lasa cu buza umflata pe fraieri cand se va sparge balonul. Omoneda "digitala" lamsata de un stat este o moneda. O moneda "virtuala" lasnata de nu'sh cine pe baza de "miining" e doar o escrocherie.

  • Listare pe HitBTC top 10 schimburi globale.
  • Đăng nhập.

Ceva cam ca derivatele alea care au orovicata criza din~! Moneda are sens doar daca apartine unui stat emitent, unei banci centrale emitente.

  1. Însă chiar și un astfel de contraargument ridică alte întrebări, care, în lipsa unor prevederi specifice ale legislației fiscale, complică suplimentar determinarea asupra momentului impozabil.
  2. Tranzacționare live bitcoin pe youtube tranzacționare criptografică online

Codurile nucleare ale marilor puteri se bazeaza pe aceeasi algoritmi ca si criptomonedele. Deci daca iti e frica sa investesti intr-o cryptomoneda de spaima calculatoarelor cuantice ai putea sa incepi sa te gandesti serios la cumpararea unui bunker antiatomic. Adica consuma enorm de mult